WEDDING H&R

 

H&R trouwden in Amsterdam-West, bij Hotel de Hallen. Een hele toffe, industriële locatie, wat de toon zette voor hun bruiloft. Zelf Amerikaans, maar wonend en werkend in Amsterdam kwamen er heel wat vrienden en familie naar Amsterdam toe en H&R hadden een heel weekend gepland! Ze namen de familie mee op een rondvaartboot en organiseerden een Just Married Dim Sum sessie rondom de bruiloft. Ik mocht voor dit bruiloftsweekend enorm toffe stukken maken die een modern zoudedn zijn en bij de feeling van de locatie moesten passen, dus kozen we voor zwarte borden en een modern lettertype gecombineerd met waterverf, allen in zwart/wit. De menu's waren gepersonaliseerd met alle namen: twee vliegen in een klap!

 

PHOTOGRAPHY BY SETH CARNILL

STYLING BY OVER THE MOON WEDDINGS

FLOWERS BY AP BLOEM

Kelly Matthijsen