WEDDING J&N

 

Ah, de bruiloft van J&N. Zij waren het eerste stel wat volledig vertrouwen in mij hebben gelegd wat betreft het maken van een pakket. Dit was dan ook de eerste echte grote bruiloft die ik heb mogen doen. Ik ben dit stel dan ook ontzettend dankbaar, omdat zij zoveel meer hebben geholpen met de kickstart van Kellygrafie, zonder dat ze dat echt door hebben! J&N trouwden in Gubbio, Italië, en als we de foto's mogen geloven was het een prachtig weekend. We hebben alles op een rustiek hout geschreven, in combinatie met krijtbordjes. We maakten een wegwijzer, een ontzettend cool bar bord, bordjes voor aan de stoelen, op de proseccotafel en ook kleine bordjes voor aan de limonadekannen. Ook een welkomstbord mocht natuurlijk niet ontbreken. Toen J&N het bij me kwamen ophalen waren ze ook super enthousiast, en dat maakte dat ik dacht já, dit is écht heel erg bijzonder om te mogen doen! De foto's die ik achteraf kreeg van J, die Amanda Drost heeft gemaakt, zijn echt werkelijk fan-tas-tisch. Hetzelfde geldt voor de video, die gemaakt is door Claire van Blond & Blauw films. Lieve, lieve J&N, ontzettend bedankt voor al jullie geduld met mij als toenmalig écht startende (haha), jullie enthousiasme en al jullie lovende woorden sinds toen!

 
Kelly Matthijsen