WEDDING J&J

 

J&J namen al vrij vroeg contact met mij op - volgens mij een jaar voor hun bruiloft. Toen ik J aan de telefoon had werd ik meteen enthousiast, want ze was van plan met kleur te werken, en dan specifiek pasteltinten. Nou, dan heb je mij ook te pakken, want dat vind ik mega tof. We waren aan het brainstormen over het pakket en hoe het bij elkaar zou passen. Ze zouden gaan trouwen op Kasteel de Hoogenweerth, in Maastricht - super mooi! We kwamen uit op witte borden, met accenten van een mintgrijs en blush roze. De naamkaartjes zouden blush roze worden met waterverf en letters van goud, en dat was echt ontzettend mooi in combinatie met de feeling van de bruiloft! De kleuren kwamen perfect terug op de tafel, in de bloemen en de rest van de decoratie. Wat ik vooral heel erg tof vond was dat dit een van de eerste sets was waarbij de letters op het bord (die gedrukt werd) een mintgroen waren. Dat is weer eens wat anders dat zwart! Het oogde heel chique en eigenzinnig en paste perfect. Lieve J&J, bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme en ik heb met super veel liefde aan jullie set gewerkt!

 
Kelly Matthijsen