WEDDING H&W

 

H&W trouwden in Mallorca, een plek waar ze eerder samen zijn geweest en waar ze ook verliefd werden op het eiland. Dus planden ze daar hun droombruiloft. En wat was dit een super mooie dag. Tot in de puntjes gepland en gestyled, het was voor mij een feestje om de foto's terug te zien! Ik maakte menu op handgeschept papier. Dit papier kwam in meer dingen terug: de naamkaartjes waren van hetzelfde papier en ik heb zelfs de trouwakte op dit papier bij ze aangeleverd. Daarnaast hadden we een combi van witte borden met houten wegwijzers en mooi off-white gestructureerd papier voor het kleinere kalligrafeer werk, zoals bij het gastenboek. Het kleuren palet was zwart, wit en goud. Alles paste bij elkaar en ik voelde me vereerd om hier een bijdrage aan te mogen leveren want wauw, wat een prachtige bruiloft, wat een prachtig en lief stel! Lieve H&W, thank you sooo much for picking me. Het was een eer en een plezier!

 

VIDEO BY MOON & BACK

Kelly Matthijsen