hi, ik ben Kelly

Kellygrafie-Louise-Boonstoppel-Fotografie-62.jpg
 

let me tell you something about myself

 
b4beb6-2048x1536.png
 
 

Wat leuk dat je meer over mij en mijn werk wilt weten. Ik woon in Haarlem #mooistestadvanNederland, 27. Ik heb een liefde voor all things nerdy, een fascinatie voor alles wat Japans is en ik luister het liefste de hele dag muziek. In 2019 zal ik door Japan reizen om de cultuur en het land in het echt te ontdekken (finally!), dus dat is iets waar ik nu heel hard voor spaar en hard voor werk. Dat is al mijn droomreis voor zo lang ik me kan herinneren.

Verder hou ik véél te veel van eten (hamburgers en avocado - hit me up), drink veel te veel cappuccino met volle melk (sorry not sorry) op een dag, kijk veel te veel series op Netflix en kan veel te lang lui op de bank hangen zonder te bewegen. Maar ik kan me ook veel te vaak verliezen in de wereld van papier en letters.

 
 
The greatest happiness in the world is to make other people happy.
 
b4beb6-2048x1536.png
 

Toen ik een aantal jaar geleden brushpennen ontdekte, ging er een nieuwe wereld voor me open. Uren lang heb ik besteed aan mijn bureautje, omringd met pennen en papier. Talloze euro's heb ik uitgegeven aan nieuwe kleuren pennen, papier en ander creatief materiaal. Na het brushletteren maakte ik kennis met kroontjespen en inkt en dat was weer wat nieuws waar ik hart en ziel in kon leggen (alsof ik nog niet genoeg deed). Ook de waterverf kreeg een grote rol in mijn creatieve uitlaatklep.

Ondertussen kreeg ik steeds meer vraag naar mijn werk en begon ik met workshops geven, kaartjes ontwerpen en borden maken. Met heel veel enthousiasme en vooral liefde voor het vak begon begon ik me te bewegen in de trouwbranche met het maken van naamkaartjes tot houten borden tot aan wegwijzers voor bruiloften. Ik werk graag met bijzondere materialen, zoals handgeschept papier, acryl, mooie kleuren hout, marmer, steen, schelpen, glas… you name it, I (try to) write on it.

Kalligrafie en letteren passen ook heel erg bij wie ik ben en wat ik graag doe. Begonnen als hobby, en nu uitgegroeid tot werk wat ik mag inzetten voor één van de belangrijkste dagen in iemands leven. En dát, het inzetten van mijn liefde voor letters voor iemand anders, vind ik enorm bijzonder om te doen.

Naast kalligraaf zit ik as we speak midden in de master die ik in Utrecht volg (#studentlife #sog). De passie die ik naast kalligrafie heb ligt namelijk bij het versterken van ontwikkelingskansen voor de jeugd. Class of 2019 - here we come!

More personal stuff of werk zien? Volg me op Instagram, daar deel ik veel foto's maar ik ben ook stiekem gek op Instagram Stories maken.